Sirap Bandung

Sirap Bandung

Bahan-bahan

  • 1 tin Susu Isian Sejat MARIGOLD

  • ½ tin Krimer Manis MARIGOLD

  • 200ml sirap ros

  • ½ cawan cincau, dipotong dadu (pilihan)

  • 1 liter air

  • Ketulan air batu

Klik sini untuk beli produk Susu Pekat dan Susu Sejat MARIGOLD

Beli sekarang

Cara Penyediaan

  1. Gabungkan Susu Isian Sejat MARIGOLD, Krimer Manis MARIGOLD, sirap ros dan air. Kacau hingga sebati.

  2. Masukkan cincau dan sejukkan ia di dalam peti sejuk selama satu jam.

  3. Sebelum dihidangkan, masukkan ketulan air batu.

Tip Chef:

Sirap bandung sebaiknya dihidangkan sejuk.

15 minit
Hidangan: 10
Susu Sejat Penuh Krim MARIGOLD (390g)